LET OP: 

In verband met de feestdagen zijn wij op 25, 26 en 31 december en op 1 januari gesloten. 
Klik hier voor de Vacature Ervaren Automonteur 

Actueel
VACATURE: ERVAREN AUTOMONTEUR

Van Aarle Autobedrijf in Nuland is de grootste onafhankelijke Volvo Specialist van Nederland. Je werkt in een Volvo-minded omgeving. Je zorgt er dagelijks voor dat onze klanten veilig en probleemloos weer op weg kunnen met hun Volvo.

Lees verder
NIEUW & GEEN LEVERTIJD: XC60 R-DESIGN

Onlangs zijn bij ons de eerste 3 stuks van het nieuwste model XC60 geleverd. Heeft u interesse in zo’n hele volle èn splinternieuwe XC60 R-Design maar geen zin in de lange levertijd..

Lees verder
Restylen van deukjes en krassen zonder spuiten

Kleine lakschades zoals deukjes of krassen kunnen een doorn in het oog zijn bij uw mooie Volvo. 

Lees verder
Ondernemers opgelet: Fiscaal voordeel met XC60 of XC90 op grijs kenteken

De luxe rijeigenschappen van een SUV combineren met het gemak van meer laadruimte en niet te vergeten een aantrekkelijk fiscaal voordeel. 

Lees verder
Betrouwbaar en veilig de winter door met uw Volvo

De zomer is weer voorbij gevlogen, de donkere wintermaanden breken weer aan en daarmee ook de koudere temperaturen, gladdere wegen, (veel) regen en sneeuw. 

Lees verder
Bij ons verkrijgbaar Wintersets nieuw en gebruikt

Op onze webshop www.vanaarle.nl/webshop bieden wij u een ruim assortiment met zowel nieuwe als gebruikte wintersets voor alle Volvo-modellen. 

Lees verder
Uw Volvo handleiding altijd binnen handbereik

Wat betekent het lampje dat plotseling brandt in mijn boardcomputer? Hoe kan ik het oliepeil controleren? Het antwoord op dit soort vragen vindt u voortaan (ook) digitaal in de mobiele handleiding. 

Lees verder
Autoweek Test: Maximale Allrounders XC90

In Autoweek 30 worden de 3 meest indrukwekkende SUV zeverzitters van dit moment getest. De Volvo XC90, Audi Q7 en de Land Rover Discovery. De Volvo XC90 gooit hoge ogen..  

Lees verder
Onze showroom in Google Maps

Onze showroom is voortaan zowel van buiten als van binnen te bekijken via Google Maps

Lees verder
De Van Aarle Vakantiecheck

Het is weer bijna zomervakantie. De periode om er samen met de Volvo op uit te trekken. U bent er helemaal klaar voor maar is uw Volvo dat ook? 

 

Lees verder
Bezoek Volvo Cars Gent

Op 22 maart brachten wij met ons team en enkele klanten en relaties een bezoek aan Volvo Cars in Gent. In de Volvo Fabriek in Gent worden de S60, V40 en XC60 geproduceerd.

Lees verder