Actueel
Voorzorgsmaatregelen i.v.m. coronavirus

Beste klant,

Bij Van Aarle staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. Om u en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus, treffen we een aantal extra maatregelen.

Lees verder
Diesel nodig om klimaatdoelen te realiseren

Diesel auto’s komen steeds vaker negatief in het nieuws. Is dit terecht? Zijn diesels echt zo vervuilend? Of is niet alles wat het lijkt?

Lees verder
25-jarig jubileum Jan

Jan van harte gefeliciteerd met je 25-jarige jubileum bij Autobedrijf van Aarle! 

Lees verder
Zoekopdracht plaatsen

Zoekopdracht: Hebben wij niet de Volvo van uw voorkeur in onze huidige collectie? Middels onze zoekopdracht formulier kan u geheel vrijblijvend uw voorkeuren aan ons doorgeven.

Lees verder
R-Design in beeld

Van Aarle beschikt over een groot aantal Volvo’s in een R-design uitvoering. Het R-design label staat voor unieke stylingdetails.

Lees verder
MUST SEE: Hoe veilig zit u in een Volvo

Volvo XC70-rijder stapt ongeschonden uit na frontale aanrijding met vrachtwagen. Om even te bevestigen dat Volvo's in feite tanks zonder schutterskoepel zijn...

Lees verder
Volvo's Euro6 motoren

De euro 6 motoren van Volvo, wat wil dit zeggen?

Lees verder
Terugroepactie Volvo

22-07-2019:

Volvo roept in Nederland 37.000 auto's terug vanwege een mankement aan de motor. Volgens de Zweedse autofabrikant kunnen onderdelen door de hitte van de motor smelten en in het ergste geval zelfs vlam vatten.

Lees verder
Opvallende uitspraak TNO: ‘NIEUWE DIESELMOTOR IS ZO SLECHT NOG NIET’

'Moderne diesel voldoet keurig aan Europese uitstootnorm'. Het einde van de dieselmotor lijkt nabij, maar dat is geheel onterecht volgens TNO-onderzoeker Norbert Ligterink. Volgens hem zijn de nieuwste dieselmotoren onmisbaar bij het behalen van de klimaatdoelstellingen. Hij is niet de enige die er zo over denkt. Wat moeten we nu met de dieselmotor?

Lees verder
Babynieuws: James is geboren

Babynieuws: James is geboren !

Lees verder
Praktijktest door RDW bij Van Aarle Volvo: Fijnstofuitstoot Volvo dieselmotor

De ontwikkelingen omtrent dieselmotoren zijn op dit moment een veel besproken onderwerp in het nieuws. 

Vanaf 2021 zal tijdens de APK’s ook de fijnstof uitstoot van uw voertuig gaan meten. 

Lees verder
Uw Volvo: benzine of diesel, wat denken wij ervan?

In een praktijkvoorbeeld vergelijken wij voor u de XC60 D4 met de XC60 T5.

Lees verder
Zó wordt uw Volvo Wintersportproof

De winter is officieel gestart en dat betekent weer volop wintersportpret. Met een sportieve wintersportvakantie in het vooruitzicht, wilt u veilig van A naar B rijden. In dit artikel delen we met u op welke wijze u uw Volvo winter(sport)proof maakt.

Lees verder
Bij ons verkrijgbaar Wintersets nieuw en gebruikt

Op onze webshop vanaarlevolvoaccessoires.nl bieden wij u een ruim assortiment met aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte wintersets voor alle Volvo-modellen. 

Lees verder
De waarheid over een dieselauto

De berichtgeving rondom de uitstoot van dieselauto’s zal de laatste tijd niemand zijn ontgaan. Een diesel zou ‘vies’ zijn en zou geweerd of zelf verbannen moeten worden uit het Nederlandse straatbeeld. Wat is er nou wel en niet waar van de verschillende berichtgeving en wat moet u als consument met deze informatie?

Lees verder
Drie top Volvo’s voor minder dan €20.000

In onze showroom vindt u een ruim en gevarieerd aanbod betrouwbare Volvo’s. We stellen u graag 3 van onze toppers voor die voor minder dan €20.000 op uw oprit kunnen prijken.

Lees verder
Drie redenen waarom je in een Volvo V40 wil rijden

Sinds de opkomst is 2012 is de Volvo V40 enorm populair in Nederland. In de ruim zes jaar die volgden is hier niks in veranderd. De Volvo V40 heeft zich bewezen als een betrouwbare auto waarmee je gezien wilt worden. Hoe dat komt? Met de volgende drie punten maakt de Volvo V40 het verschil.

Lees verder
De voordelen van winterbanden op een rijtje

Met de winter in het vooruitzicht krijgen we steeds meer vragen over winterbanden. Wat zijn de voordelen van winterbanden? Wat is het beste moment om mijn winterbanden op mijn auto te laten monteren? En wanneer is het verstandig om winterbanden aan te schaffen.

Lees verder
Zo ga je in de herfst en winter veilig de weg op met je Volvo

De zomer zit erop en de herfst is begonnen. Het weer verandert en daarmee de omstandigheden voor uw auto. Om eventuele ergernis of problemen te voorkomen, is het verstandig u goed voor te bereiden op de wintermaanden. De herfst is het moment om de winterbanden op de auto te plaatsen. Wist u dat het ook verstandig is uw auto op de volgende punten te controleren?

Lees verder
Vijf redenen om een Volvo XC60 aan te schaffen

Natuurlijk weten we veel meer redenen om een XC60 aan te schaffen. De XC60 staat voor weldadige luxe, comfort, en natuurlijk veiligheid. Om u niet te overspoelen met ons enthousiasme over de XC60, hebben we voor nu (maar) 5 redenen voor u om een Volvo XC60 aan te schaffen.

Lees verder
Connected safety: Volvo auto’s en trucks waarschuwen elkaar bij gevaar

Veiligheid is al lange tijd een kernwaarde van het merk Volvo. Dat wordt nu naar het next level getild; Volvo Trucks lanceert Connected Safety. Waar trucks en auto’s elkaar automatisch waarschuwen wanneer er een gevaarlijke verkeerssituatie ontstaat. 

Lees verder
Zuiniger autorijden: 3 laagdrempelige tips

It’s summertime! De zomervakantie staat voor de deur. Gaat u met uw partner of gezin op autovakantie? Dan vindt u in dit artikel drie tips om zuiniger auto te rijden die gemakkelijk toepasbaar zijn. Met de huidige brandstofprijzen kan uw besparing snel hoog oplopen. De moeite waard dus!

Lees verder
Een plezierige autorit met achterbank bingo

Een lange saaie rit naar uw vakantiebestemming? Echt niet! Met achterbank bingo kijken uw kinderen hun ogen uit. Wie het snelste alle figuurtjes heeft gezien wint. Bingo! Download de bingo kaart en print hem uit of haal hem op bij onze showroom in Nuland. 

Lees verder
Restylen van deukjes en krassen zonder spuiten

Kleine lakschades zoals deukjes of krassen kunnen een doorn in het oog zijn bij uw mooie Volvo. 

Lees verder
Ondernemers opgelet: Fiscaal voordeel met XC60 of XC90 op grijs kenteken

De luxe rijeigenschappen van een SUV combineren met het gemak van meer laadruimte en niet te vergeten een aantrekkelijk fiscaal voordeel. 

Lees verder
Betrouwbaar en veilig de winter door met uw Volvo

De zomer is weer voorbij gevlogen, de donkere wintermaanden breken weer aan en daarmee ook de koudere temperaturen, gladdere wegen, (veel) regen en sneeuw. 

Lees verder
Uw Volvo handleiding altijd binnen handbereik

Wat betekent het lampje dat plotseling brandt in mijn boardcomputer? Hoe kan ik het oliepeil controleren? Het antwoord op dit soort vragen vindt u voortaan (ook) digitaal in de mobiele handleiding. 

Lees verder
Autoweek Test: Maximale Allrounders XC90

In Autoweek 30 worden de 3 meest indrukwekkende SUV zeverzitters van dit moment getest. De Volvo XC90, Audi Q7 en de Land Rover Discovery. De Volvo XC90 gooit hoge ogen..  

Lees verder
Onze showroom in Google Maps

Onze showroom is voortaan zowel van buiten als van binnen te bekijken via Google Maps

Lees verder
De Van Aarle Vakantiecheck

Het is weer bijna zomervakantie. De periode om er samen met de Volvo op uit te trekken. U bent er helemaal klaar voor maar is uw Volvo dat ook? 

 

Lees verder