37 jaar geleden kocht ik mijn eerste auto bij Van Aarle

Als je meer dan 35 jaar in het vak zit is de kans groot dat je mensen vaker tegen komt. Zo ook Arie Biever. Een trouwe klant van het eerste uur. Leuk om elkaar dan weer te zien, spreken en als iemand zijn verhaal wil delen. Bedankt voor de mooie woorden Arie! Lees Arie zijn verhaal hieronder.


Het is alweer 37 jaar geleden dat ik Ben en Ron voor het eerst ontmoetten. Kun je het jezelf voorstellen? Wat een prachtige tijd was dat zeg. Ik weet nog dat ik kwam kijken voor een Volvo 740. En voor ik het wist reed ik de deur uit met deze prachtige Volvo.


De kop was er al af. Ik werd super geholpen en de auto beviel perfect. Heerlijk. Tot ik een paar dagen later merkte dat er iets mis was met de koppeling. Hij liep niet lekker.. wat het precies was wist ik niet. Ik belde Ben op en vertelde mijn verhaal. Ik kon langskomen en ging ervan uit dat ik wel een ochtend zonder auto zou zitten. Nou.. had ik het even mis hoor. Ben en Ron reden de auto meteen op de brug, doken in de auto en begonnen meteen te sleutelen.“Ik ben het nooit vergeten.”


Nog geen drie kwartier later reed ik weer naar huis, richting Alphen aan de Rijn. Ongekend. Ik ben het nooit vergeten en heb mijn auto’s vanaf dat moment bij Van Aarle in het onderhoud gehad. Fantastisch.


Een tijd terug las ik de krant toen ik plotseling een heel artikel van Van Aarle Volvo Occasions in de krant voorbij zag komen. Over Ben en Ron en over het bedrijf zelf natuurlijk.“Mooi om te lezen dat de broers nog steeds samenwerken.”

  

Ik vond het zo mooi om te lezen dat de broers nog steeds samenwerken. En dan ook nog de jeugd van Van Aarle erbij. Ik moest meteen denken aan het moment dat ze de auto op de brug reden en in de auto doken. De kilometerteller van mijn huidige Volvo was de 300.000 gepasseerd dus ik dacht, laat ik de website eens bekijken.


Toen ik de website bekeek en een prachtige S60 zag besloot in mijn auto te stappen en richting Nuland te rijden. We maakte een praatje en zoals altijd werd ik netjes geholpen. Duidelijke uitleg. Fijne proefrit. Prima inruilprijs. Fijne verkoopprijs waar de kop al vanaf is. Je raadt het al, voordat ik het wist was de Volvo S60 in mijn bezit.“Ik kan er weer jaren tegen aan.”


De aflevering van de auto was top en mijn nieuwe S60 rijdt heerlijk. Wel even wennen. Mooie kleur, Savile grey met leren bekleding. Representatief en betrouwbaar. Ik kan er weer jaren tegen aan!

< Terug naar actualiteitenoverzicht