Vacature: Autotechnicus          Vacature: Ondersteuning Verkoop & Front Office

i.v.m. de zomervakantie zijn wij van 20 juli t/m 9 aug. van ma. t/m zat. geopend van 09.00 - 14.00. en is onze werkplaats gesloten voor regulier onderhoud. 

Bij ons verkrijgbaar Wintersets nieuw en gebruikt

Op onze webshop vanaarlevolvoaccessoires.nl bieden wij u een ruim assortiment met aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte wintersets voor alle Volvo-modellen. 

Bekijk HIER ons aanbod nieuwe en gebruikte wintersets op onze webshop

 

Waarom Winterbanden op uw Volvo? 

Het grootste verschil tussen winter- en zomerbanden zit in het bandenrubber. Dankzij het verschil in samenstelling hiervan blijven winterbanden soepel bij vorst. Hierdoor hebben ze meer grip en een kortere remweg dan zomerbanden in de winterperiode. Ook is het bandenprofiel verschillend; sneeuw die op winterbanden plakt laat direct los, in tegenstelling tot sneeuw op zomerbanden. Meer info over de voordelen van winterbanden lees je hier.


Uw keuze: Complete winterset of losse winterbanden

Het wisselen van losse banden kost meer tijd (circa 1 uur) dan het wisselen van een complete velgenset (circa 0,5 uur). Daarom is het in veel gevallen verstandiger en goedkoper om een tweede set velgen aan te schaffen. (U heeft dan twee complete sets wielen: zomer- én winterbanden op velg). Zeker wanneer u nog enkele jaren wilt blijven rijden met uw Volvo loont dit. U verdient de complete winterset op deze manier binnen enkele jaren terug. 

U zomerset of zomerbanden kunt u bij ons opslaan voor €25,- excl. BTW per half jaar. 

 

Bekijk HIER ons aanbod nieuwe en gebruikte wintersets op onze webshop

 

Bij interesse of voor de aankoop van een winterset of winterbanden kunt u contact met ons opnemen per mail via info@vanaarle.nl of telefonisch op 073-5324118.

Wij zullen de winterset of winterbanden voor u reserveren en u kunt deze bij ons ophalen en indien gewenst direct laten monteren in onze werkplaats. 
< Terug naar actualiteitenoverzicht

Stel uw vraag aan ons
Velden met * zijn verplicht