Bij ons verkrijgbaar Wintersets nieuw en gebruikt

Op onze webshop www.vanaarle.nl/webshop bieden wij u een ruim assortiment met zowel nieuwe als gebruikte wintersets voor alle Volvo-modellen. 

Bekijk HIER ons aanbod nieuwe en gebruikte wintersets op onze webshop

 

Waarom Winterbanden? 

Het grootste verschil tussen winter- en zomerbanden zit in het bandenrubber. Dankzij het verschil in samenstelling hiervan blijven winterbanden soepel bij vorst. Hierdoor hebben ze meer grip dan zomerbanden. Ook is het bandenprofiel verschillend; sneeuw die op winterbanden plakt laat direct los, in tegenstelling tot sneeuw op zomerbanden.


Uw keuze: Complete winterset of losse winterbanden

Het wisselen van losse banden kost meer tijd (circa 1 uur) dan het wisselen van een complete velgenset (circa 0,5 uur). Daarom is het in veel gevallen verstandiger en goedkoper om een tweede set velgen aan te schaffen. (U heeft dan twee complete sets wielen: zomer- én winterbanden op velg). Zeker wanneer u nog enkele jaren wilt blijven rijden met uw Volvo loont dit. U verdient de complete winterset op deze manier binnen enkele jaren terug. 

U zomerset of zomerbanden kunt u bij ons opslaan voor €25,- excl. BTW per half jaar. 

 

Bekijk HIER ons aanbod nieuwe en gebruikte wintersets op onze webshop

 

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, of:
info@vanaarle.nl of 073-5324118 

Wij zullen de winterset voor u reserveren en u kunt deze bij ons ophalen of direct laten monteren in onze werkplaats. (via onze webshop bestellen is niet nodig)  < Terug naar actualiteitenoverzicht

Stel uw vraag aan ons
Velden met * zijn verplicht