Vijf redenen om een Volvo XC60 aan te schaffen

Natuurlijk weten we veel meer redenen om een XC60 aan te schaffen. De XC60 staat voor weldadige luxe, comfort, en natuurlijk veiligheid. Om u niet te overspoelen met ons enthousiasme over de XC60, hebben we voor nu (maar) 5 redenen voor u om een Volvo XC60 aan te schaffen.

Allround SUV

De Volvo XC60 is volgens Volvo een van de veiligste auto’s die ze ooit gemaakt hebben en is zelfs uitgeroepen tot de veiligste auto in de EURO NCAP tests van 2017. De Volvo XC60 is één van de meest populaire SUV’s van Nederland. Niet voor niets was de SUV goed voor 30% van alle verkopen van Volvo wereldwijd.


Van Aarle heeft diverse XC60 modellen op voorraad waar u alle kanten mee op kunt. Wanneer u in de stad rijdt, voelt de SUV compact aan met een prettig lichte besturing. Wanneer het op snelheid aankomt, overheerst het solide gevoel. Uiteraard zet Volvo ook in op veiligheid en dat is merkbaar tijdens het rijden. Breng een bezoekje aan onze showroom en bekijk welke veiligheidssystemen de XC60 allemaal bezit.


De hoogste milieu classificering EURO 6

Euro 6 is de Europese milieunorm die in september 2015 van kracht is gegaan. Deze norm is bedoeld om de emissie van vervuilende uitlaatgassen van wegvoertuigen terug te dringen. De Volvo XC60 voldoet aan deze classificering en is daardoor een stuk milieuvriendelijker dan de meeste auto’s.


Leverbaar met een 8-traps automaat

Een 8-traps automatische transmissie zorgt voor een optimaal toerentalbereik. Het bevat 8 versnellingen die zorgen voor meer rijdynamiek en het reduceert het brandstofverbruik. Bovendien hoeft u zelf niet meer met de hand te schakelen na het inschakelen van de versnelling. Wat wilt u nog meer?


Een laag brandstofverbruik

U las het al in de vorige alinea. Dankzij de 8-traps automaat in combinatie met de D4 motor heeft de XC60 een laag brandstofgebruik. Gemiddeld rijdt deze SUV 1 op 16 Dat voordeel kan hard oplopen als u kijkt naar de huidige brandstofprijzen. Van het geld wat u (be)spaart kunt u een extra ritje maken naar een leuke bestemming.


Een gunstige gewichtsklasse

Afhankelijk van de gewichtsklasse en andere eigenschappen van een auto betaalt u een tarief voor wegenbelasting. Met een gewichtsklasse ± 1633kg betaalt u met een diesel slechts 147 euro per maand en bent u voordeliger uit dan bij de meeste SUV’s. U kunt wederom lekker (be)sparen.  


Wilt u meer weten over de Volvo XC60? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. We laten ons ruime aanbod graag aan u zien. Bekijk hier vast het ruime aanbod op de website.< Terug naar actualiteitenoverzicht

Vraag vrijblijvend een proefrit aan!
Velden met * zijn verplicht