Importservice

 

Duitse occasions zijn een uitstekend alternatief als u uw droomauto niet binnen het Nederlandse occasionaanbod vindt. Vaak deinzen mensen echter terug voor de vele procedures die er bij de import komen kijken. Dat hoeft echter niet, want Van Aarle neemt u alle zorgen uit handen. We hebben ruime ervaring in het importeren van Duitse occasions en weten precies hoe we moeten nagaan of de auto én de verkoper betrouwbaar zijn.

 

BPM-berekening
Kijk gerust eens op www.autoscout24.nl en www.mobile.de voor uw droomauto. Heeft u concrete interesse in een Duitse Volvo-occasion? Stuur dan de advertentie via e-mail naar Van Aarle of maak gebruik van ons contactformulier. Voor € 22,50 maken we een specifieke berekening van de transportkosten om de auto vanuit Duitsland naar Nederland te brengen en de rest-BPM die u bij de import moet betalen.

 

Totale ontzorging

Besluit u de auto te importeren? Dan gaat Van Aarle voor u aan het werk. We controleren de betrouwbaarheid van de auto en de verkoper, brengen de Volvo naar Nederland en verzorgen de import, de keuring, het Nederlands kenteken en al het papierwerk daaromheen. Uiteraard maken we de auto volledig rijklaar, bijvoorbeeld door het installeren van Nederlandse software. En dat alles tegen heldere, scherpe tarieven die we vooraf communiceren.

Van Aarle omdat: 
  • Verkoop, inkoop, import en onderhoud onder één dak
  • Altijd 100 occasions op voorraad
  • De grootste onafhankelijke Volvo specialist

BEKIJK ONZE BEDRIJFSFILM