Vacature: Autotechnicus          Vacature: Ondersteuning Verkoop & Front Office

i.v.m. de zomervakantie zijn wij van 20 juli t/m 9 aug. van ma. t/m zat. geopend van 09.00 - 14.00. en is onze werkplaats gesloten voor regulier onderhoud. 

Lees de ervaringen van Jebbe (eigenaar CycleSoftware)

Zoek jij een jonge Volvo? Dan moet je bij Van Aarle zijn. Dat is bij de meeste particulieren wel bekend. Maar hoe zit dat met bedrijven? Zijn er ook ondernemingen waar we het wagenpark voor verzorgen? Het is een vraag die we regelmatig krijgen. Laten we er meteen een duidelijk antwoord op geven: natuurlijk doen we dat! Met vele ondernemers werken we al jaren samen. Bijvoorbeeld met eigenaar Jebbe Sluiter van CycleSoftware in Nistelrode. Toch Jebbe?

Brandstof en een stekker

Dat klopt. Het is alweer zeven jaar geleden dat ik de eerste keer bij jullie binnenwandelde. Ik weet het nog goed, een autobedrijf in de buurt die mijn taal spreekt. Geen gladde verkopers in dure pakken. Gewoon gasten die je kunt vertrouwen. Daar was ik naar op zoek. Na wat speurwerk op het internet kwam ik bij Autobedrijf Van Aarle in Nuland uit.


Mijn eerste auto die ik kocht was een Volvo V60 Plugin Hybrid. Je kent ze misschien wel, eentje met brandstof en een stekker. De hybride auto’s werden in die tijd door de overheid flink gestimuleerd. Het was een interessante optie en voelde vertrouwd. Dat goede gevoel werd een half jaar later meteen bevestigd.


Binnen een half jaar total loss

Je leest het goed. Na nog geen 6 maanden reed ik mijn Volvo V60 Plugin Hybrid total loss. Dat was schrikken. En ook verdomd vervelend omdat ik dagelijks voor mijn werk onderweg ben. Gelukkig werd er door mijn vrienden in Nuland meteen een leenauto geregeld. Neem er maar en mee, dan spreken we later wel af hoe we dat regelen zei Ron van Aarle toen. Ze begrepen dat het werk bij CycleSoftware in beweging moest blijven.


Van Aarle regelde toen ook de volledige schade afhandeling met de expert. Dat paste precies bij het plaatje wat ik van het bedrijf had. Een familiebedrijf dat telkens weer een stapje extra zet. Drie keer raden waar ik mijn volgende auto kocht?


Meerdere Volvo en dezelfde gezichten

In de jaren die volgde kocht ik verschillende Volvo’s bij Van Aarle. Voor CycleSoftware nog een jonge gebruikte V60 met weinig kilometers. Maar ook mijn zusje, ouders en schoonouders kochten later bij de Van Aarle’s. Van XC60 tot V40. Telkens bij dezelfde personen. Ook dat is prettig, je komt binnen en herkent het team. En nog mooier: ze kennen jou ook bij naam. Waar zie je dat nog?Kortom, de partij die je Volvo van aankoop, onderhoud tot schade voor je verzorgt. Een eerlijke prijs. Goede werkplaats. Kennis van het merk Volvo. En afspraken komen ze na. Een combinatie die er voor mij als ondernemer voor zorgt dat ik al meer dan zeven jaar naar alle tevredenheid bij Van Aarle over de vloer kom.< Terug naar actualiteitenoverzicht