Vacature: Autotechnicus          Vacature: Ondersteuning Verkoop & Front Office

i.v.m. de zomervakantie zijn wij van 20 juli t/m 9 aug. van ma. t/m zat. geopend van 09.00 - 14.00. en is onze werkplaats gesloten voor regulier onderhoud. 

Actueel
Vacature: Autotechnicus

Wordt jij onze nieuwe collega in de werkplaats? 

Bekijk hierover de vacature en mail bij interesse je CV naar Ben van Aarle: ben@vanaarle.nl

Lees verder
Word jij onze nieuwe collega?
Lees verder
**ACTIE** 50% korting op een winterset

Bij aanschaf van een Volvo occasion bij Van Aarle ontvangt u nu tijdelijk maarliefst 50% korting op een winterset

uit onze webshop (gebruikte sets en demo sets).

Lees verder
25-jarig jubileum Frank

Frank van harte gefeliciteerd met je 25-jarige jubileum bij Autobedrijf van Aarle! 

Lees verder
Bij ons verkrijgbaar Wintersets nieuw en gebruikt

Op onze webshop vanaarlevolvoaccessoires.nl bieden wij u een ruim assortiment met aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte wintersets voor alle Volvo-modellen. 

Lees verder
Onze werkplaats blijft open + Proefrit mogelijk op afspraak

Tijdens de lockdown tot 9 februari blijft onze werkplaats gewoon geopend volgens reguliere openingstijden en is een proefrit op afspraak mogelijk. 

Lees verder
Lees de ervaringen van Jebbe (eigenaar CycleSoftware)

Zoek jij een jonge Volvo? Dan moet je bij Van Aarle zijn. Dat is bij de meeste particulieren wel bekend. Maar hoe zit dat met bedrijven? Zijn er ook ondernemingen waar we het wagenpark voor verzorgen? Het is een vraag die we regelmatig krijgen. Laten we er meteen een duidelijk antwoord op geven: natuurlijk doen we dat! Met vele ondernemers werken we al jaren samen. Bijvoorbeeld met eigenaar Jebbe Sluiter van CycleSoftware in Nistelrode. Toch Jebbe?

Lees verder
Waarom zijn jonge Volvo occasions juist nu zo populair?

Bij het kopen van een auto is de keuze reuze. Een van de eerste vragen die je jezelf stelt is of je voor een nieuwe of gebruikte auto gaat. Gebruikte auto’s zijn erg in trek. Hoe kan dat? En wat maakt dat juist jonge Volvo occasions nu zo populair zijn? Lees verder.

Lees verder
37 jaar geleden kocht ik mijn eerste auto bij Van Aarle

Als je meer dan 35 jaar in het vak zit is de kans groot dat je mensen vaker tegen komt. Zo ook Arie Biever. Een trouwe klant van het eerste uur. Leuk om elkaar dan weer te zien, spreken en als iemand zijn verhaal wil delen. Bedankt voor de mooie woorden Arie! Lees Arie zijn verhaal hieronder.

Lees verder
Interview in De Ondernemer - Algemeen Dagblad

Voor de speciale oplage van het AD, 'De Ondernemer' zijn wij onlangs geinterviewd. Wij zijn trots op dit mooie artikel. Lees het artikel hier: 

Lees verder
“Bart van Aarle? Daar kun je een boek over schrijven!”😅

Het is alweer 34 jaar geleden dat ik ben begonnen met het helpen van mijn broer Ben. De tijd vliegt als ik er zo over nadenk. Eerst als monteur en de loop van de jaren meer naar de verkoopkant en een aansturende rol. Een leuke tijd met veel mooie Volvo’s, leuke klanten en grappige momenten..

Lees verder
Zorgeloos autorijden met de Pechonderweg service

Bij Van Aarle Nuland is de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl verkrijgbaar. Deze service voorziet u dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van een goede hulp bij pech. In uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. De service is kentekengebonden, ook bij pech met uw caravan en/of aanhanger kunt u rekenen op hulp.

Lees verder
Controleer je Volvo voor je vakantie op de volgende punten

De zomervakantie komt steeds dichterbij. Heerlijk, een momentje voor jezelf of je gezin. En dat zal er dit jaar wat anders uit zien dan voorgaande jaren. Vele vliegvakanties naar het buitenland gaan niet door. 2020 wordt het jaar van de autovakanties en dagjes uit. Onze tip: ga goed voorbereid en veilig op pad.

Lees verder
Dieselmotor gaat comeback maken

Er wordt een revival van de dieselmotor voorspeld. Hoe kan dit? De dieselmotor was toch vervuilend? Niet alles is wat het lijkt.

Lees verder
Diesel nodig om klimaatdoelen te realiseren

Diesel auto’s komen steeds vaker negatief in het nieuws. Is dit terecht? Zijn diesels echt zo vervuilend? Of is niet alles wat het lijkt?

Lees verder
25-jarig jubileum Jan

Jan van harte gefeliciteerd met je 25-jarige jubileum bij Autobedrijf van Aarle! 

Lees verder
Zoekopdracht plaatsen

Zoekopdracht: Hebben wij niet de Volvo van uw voorkeur in onze huidige collectie? Middels onze zoekopdracht formulier kan u geheel vrijblijvend uw voorkeuren aan ons doorgeven.

Lees verder
R-Design in beeld

Van Aarle beschikt over een groot aantal Volvo’s in een R-design uitvoering. Het R-design label staat voor unieke stylingdetails.

Lees verder
MUST SEE: Hoe veilig zit u in een Volvo

Volvo XC70-rijder stapt ongeschonden uit na frontale aanrijding met vrachtwagen. Om even te bevestigen dat Volvo's in feite tanks zonder schutterskoepel zijn...

Lees verder
Volvo's Euro6 motoren

De euro 6 motoren van Volvo, wat wil dit zeggen?

Lees verder
Opvallende uitspraak TNO: ‘NIEUWE DIESELMOTOR IS ZO SLECHT NOG NIET’

'Moderne diesel voldoet keurig aan Europese uitstootnorm'. Het einde van de dieselmotor lijkt nabij, maar dat is geheel onterecht volgens TNO-onderzoeker Norbert Ligterink. Volgens hem zijn de nieuwste dieselmotoren onmisbaar bij het behalen van de klimaatdoelstellingen. Hij is niet de enige die er zo over denkt. Wat moeten we nu met de dieselmotor?

Lees verder
Babynieuws: James is geboren

Babynieuws: James is geboren !

Lees verder
Praktijktest door RDW bij Van Aarle: Fijnstofuitstoot Volvo dieselmotor

De ontwikkelingen omtrent dieselmotoren zijn op dit moment een veel besproken onderwerp in het nieuws. 

Vanaf 2021 zal tijdens de APK’s ook de fijnstof uitstoot van uw voertuig gaan meten. 

Lees verder
Uw Volvo: benzine of diesel, wat denken wij ervan?

In een praktijkvoorbeeld vergelijken wij voor u de XC60 D4 met de XC60 T5.

Lees verder
Zó wordt uw Volvo Wintersportproof

De winter is officieel gestart en dat betekent weer volop wintersportpret. Met een sportieve wintersportvakantie in het vooruitzicht, wilt u veilig van A naar B rijden. In dit artikel delen we met u op welke wijze u uw Volvo winter(sport)proof maakt.

Lees verder
De waarheid over een dieselauto

De berichtgeving rondom de uitstoot van dieselauto’s zal de laatste tijd niemand zijn ontgaan. Een diesel zou ‘vies’ zijn en zou geweerd of zelf verbannen moeten worden uit het Nederlandse straatbeeld. Wat is er nou wel en niet waar van de verschillende berichtgeving en wat moet u als consument met deze informatie?

Lees verder
Zo ga je in de herfst en winter veilig de weg op met je Volvo

De zomer zit erop en de herfst is begonnen. Het weer verandert en daarmee de omstandigheden voor uw auto. Om eventuele ergernis of problemen te voorkomen, is het verstandig u goed voor te bereiden op de wintermaanden. De herfst is het moment om de winterbanden op de auto te plaatsen. Wist u dat het ook verstandig is uw auto op de volgende punten te controleren?

Lees verder
Vijf redenen om een Volvo XC60 aan te schaffen

Natuurlijk weten we veel meer redenen om een XC60 aan te schaffen. De XC60 staat voor weldadige luxe, comfort, en natuurlijk veiligheid. Om u niet te overspoelen met ons enthousiasme over de XC60, hebben we voor nu (maar) 5 redenen voor u om een Volvo XC60 aan te schaffen.

Lees verder
Connected safety: Volvo auto’s en trucks waarschuwen elkaar bij gevaar

Veiligheid is al lange tijd een kernwaarde van het merk Volvo. Dat wordt nu naar het next level getild; Volvo Trucks lanceert Connected Safety. Waar trucks en auto’s elkaar automatisch waarschuwen wanneer er een gevaarlijke verkeerssituatie ontstaat. 

Lees verder
Zuiniger autorijden: 3 laagdrempelige tips

It’s summertime! De zomervakantie staat voor de deur. Gaat u met uw partner of gezin op autovakantie? Dan vindt u in dit artikel drie tips om zuiniger auto te rijden die gemakkelijk toepasbaar zijn. Met de huidige brandstofprijzen kan uw besparing snel hoog oplopen. De moeite waard dus!

Lees verder
Restylen van deukjes en krassen zonder spuiten

Kleine lakschades zoals deukjes of krassen kunnen een doorn in het oog zijn bij uw mooie Volvo. 

Lees verder
Ondernemers opgelet: Fiscaal voordeel met XC60 of XC90 op grijs kenteken

De luxe rijeigenschappen van een SUV combineren met het gemak van meer laadruimte en niet te vergeten een aantrekkelijk fiscaal voordeel. 

Lees verder
Betrouwbaar en veilig de winter door met uw Volvo

De zomer is weer voorbij gevlogen, de donkere wintermaanden breken weer aan en daarmee ook de koudere temperaturen, gladdere wegen, (veel) regen en sneeuw. 

Lees verder
Uw Volvo handleiding altijd binnen handbereik

Wat betekent het lampje dat plotseling brandt in mijn boardcomputer? Hoe kan ik het oliepeil controleren? Het antwoord op dit soort vragen vindt u voortaan (ook) digitaal in de mobiele handleiding. 

Lees verder
Autoweek Test: Maximale Allrounders XC90

In Autoweek 30 worden de 3 meest indrukwekkende SUV zeverzitters van dit moment getest. De Volvo XC90, Audi Q7 en de Land Rover Discovery. De Volvo XC90 gooit hoge ogen..  

Lees verder
Onze showroom in Google Maps

Onze showroom is voortaan zowel van buiten als van binnen te bekijken via Google Maps

Lees verder
De Van Aarle Vakantiecheck

Het is weer bijna zomervakantie. De periode om er samen met de Volvo op uit te trekken. U bent er helemaal klaar voor maar is uw Volvo dat ook? 


Lees verder
Bezoek Volvo Cars Gent

Op 22 maart brachten wij met ons team en enkele klanten en relaties een bezoek aan Volvo Cars in Gent. In de Volvo Fabriek in Gent worden de S60, V40 en XC60 geproduceerd.

Lees verder