Word jij onze nieuwe collega? Klik voor meer info

Wij zijn gesloten op Hemelvaartdag 9 mei en Pinksteren op 19 en 20 mei 

“Bart van Aarle? Daar kun je een boek over schrijven!”😅

Het is alweer 34 jaar geleden dat ik ben begonnen met het helpen van mijn broer Ben. De tijd vliegt als ik er zo over nadenk. Eerst als monteur en de loop van de jaren meer naar de verkoopkant en een aansturende rol. Een leuke tijd met veel mooie Volvo’s, leuke klanten en grappige momenten..

 “Zo noemt een klant me al jaren Cor, prachtig vind ik dat!”


In de afgelopen 34 jaar heb ik veel Volvo’s en klanten voorbij zien komen. En toch heeft elke auto en elke klant weer zijn eigen charme en verhaal.


Zo noemt een klant me al jaren Cor. Prachtig vind ik dat. Het maakt ook niet uit hoe vaak ik hem vertel dat mijn naam Ron is. Elke keer noemt hij me weer Cor.


Of toen we in 1997 een Volvo 965 Station te koop hadden staan voor 70.000 gulden, dat was zo ongelofelijk veel geld in die tijd. Leuke herinneringen. En tijd staat natuurlijk nooit stil. Het is leuk om te zien dat de kinderen van Ben, Marjolein en Bart, de afgelopen jaren ook het bedrijf in zijn gerold.“Bart van Aarle? Daar kun je een boek over schrijven!”😅


Marjolein en Bart zijn echte van Aarle’s. Nuchter, hard werken en altijd in voor een lolletje. Over Bart kun je een boek schrijven... hahaha, Bart is de kampioen collega’s laten schrikken. Daar heeft hij wel honderden manieren voor bedacht de afgelopen jaren. Echt ongelofelijk.


Tegelijkertijd is het mooi om te zien hoe snel ze het autovak hebben opgepakt. En sinds kort is er nog een Van Aarle aan de groep toegevoegd.“Sinds kort werkt onze Bram ook op de zaak”


Onze Bram werkt sinds kort ook op de zaak. Kei leuk zo veel familie in het bedrijf. Maar gelukkig hebben we naast de familie ook een fantastisch team. Iedereen begrijpt dat service naar de klant altijd voorop moet staan. En als je de beoordelingen op klantenvertellen.nl leest is dat het afgelopen jaar met gemiddelde van een 9,1 goed ontvangen!Nou, 34 jaar achter de rug en nog vele jaren te gaan. Volvo heeft weer een mooie lijn neergezet die goed aansluit bij onze service: kwalitatief, mooie, veilige auto’s tegen een eerlijke prijs. En sinds enkele jaren zetten ze ook in op het elektrisch rijden… ik vermaak mezelf de komende jaren nog wel!< Terug naar actualiteitenoverzicht