Drie redenen waarom je in een Volvo V40 wil rijden

Sinds de opkomst is 2012 is de Volvo V40 enorm populair in Nederland. In de ruim zes jaar die volgden is hier niks in veranderd. De Volvo V40 heeft zich bewezen als een betrouwbare auto waarmee je gezien wilt worden. Hoe dat komt? Met de volgende drie punten maakt de Volvo V40 het verschil.

Afgestemd voor het dagelijks leven

Je herkent het vast wel, je wilt even snel naar de stad of moet eventjes de kinderen ophalen. Je stapt in je auto en het is druk, niet alleen op de weg, ook bij de parkeerplaats. Hoe fijn is het om dan je auto zonder problemen te kunnen parkeren? De Volvo V40 is comfortabel en je kunt er eenvoudig met vijf personen plaatsnemen. Toch is de Volvo V40 compact genoeg om makkelijk de weg op te gaan en in te parkeren. En zoals je van Volvo gewend bent helpen de technologieën zoals parkeersensoren en/of een parkeercamera je hierbij.

 

Volvo’s veiligheid

Volvo geeft al meer dan 90 jaar prioriteit aan veiligheid. Bij de Volvo V40 staat veiligheid dan ook centraal. De V40 heeft een veiligheidssysteem van wereldklasse, waaronder een veiligheidskooi met kreukelzones en staal met verschillende treksterktes. Veiligheidsgordels met gordelspanners voorin en op de twee buitenste zitplaatsen achterin zijn standaard. Daarnaast zijn de voorstoelen voorzien van WHIPS (Whiplash Protection) om nekletsel te helpen voorkomen in geval van een aanrijding van achteren. Zowel de bestuurder als de voorste passagier is beschermd door tweetrapsairbags. In de rugleuningen van de voorstoelen zijn zij-airbags geïntegreerd. De bestuurderszijde is daarnaast ook voorzien van een knie-airbag. Die zit in het dashboard boven de pedalen. Alles voor de beste veiligheid van jou en je passagiers.

 

Bewezen betrouwbaar

De aanschaf van een auto is vrijwel altijd een aanschaf voor meerdere jaren. Je wilt er dan ook zeker van zijn dat de auto die je koopt aan je wensen voldoet en een auto is die je volledig kunt vertrouwen. De Volvo V40 heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een auto waar je altijd op kunt rekenen. De geselecteerde Volvo’s bij Van Aarle hebben een gezonde jeugd gehad, volledige onderhoudshistorie en zijn voorzien van aantrekkelijke opties. In onze werkplaats zijn alle ins- en outs van Volvo bekend waarmee we betrouwbaarheid van de aanschaf van je Volvo V40 optimaal is.

 

Bent u op zoek naar een Volvo V40? Bekijk dan ons actuele occasions aanbod van Volvo V40.

 < Terug naar actualiteitenoverzicht

Stel uw vraag aan ons
Velden met * zijn verplicht